Forever-FocusForever-Focus

Compania Forever Living Products a fost infiintata in 1978 in America de catre Rex Maughan si timp de 42 de ani este lider in productia produselor pe baza de Aaloe Vera in intreaga lume.

Tot procesul de productie incepand de la cultivarea plantelor, recoltarea, prelucrarea acestora si tot lantul de distributie este detinuta de compania Forever Living Products pentru a asigura calitatea cea mai ridicata a produselor forever.

Varietatea de Produse Forever Living se categorizeaza in bauturi nutritive, suplimente alimentare, programe complexe de controlul greutatii, produse apicole, produse de ingrijire a pielii si ingrijire personala si uleiuri esentiale.

Toate categoriile de produse forever au ceva in comun si acesta este ingredientul de baza a acestor produse, este o planta care se foloseste de mai mult de 3000 de ani in vindecarea bolilor si in cresterea calitatii vietii de catre oameni. Aceasta planta nu este altul decat Aloe Vera cu numele stiintific Aloe Barbadensis Miller.

Gelul de aloe vera sustine digestia, sustine sistemul imunitar, favorizeaza starea generala de bine, antioxidant care protejeaza  celulele impotriva stresului oxidativ are proprietati benefice pielii, a parului si a unghiilor, este 100% naturala si in interiorul  Aloe Vera Gel de la Forever Living Products se afla afla in concentratie de 99.7% gel de aloe din interiorul frunzei. Forma pasteurizata si modul de stabilizare brevetata de companie ajuta sa  mentine calitatea benefica a gelului de Aloe Vera fara conservanti si aditivi, astfel fiind cel mai pur si natural gel de aloe vera de pe piata.

Noul Aloe Vera Gel acum este present si in cutii de 330ml pe care putem lua cu noi oriunde si putem savura gelul nostrum preferat in fiecare zi si la lucru sau la distractie. Aloe Vera Gel este present in trei gusturi, cel simplu, cu piersica (Aloe Peaches) si cu merisoare (Aloe Berry Nectar), astfel va puteti bucura de gustul lor delicious zilnic.

Consumul gelului de Aloe Vera

Este recomandat un consum minim de 100 ml pe zi de catre adulti si 50 ml pentru copii.

Cel mai nou Produs Forever Living este Forever Focus cel care favorizeaza concentrarea si focusarea. Este dedicat elevilor si studentilor sau la fiecare persoana la orice varsta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *