Lampa BactericidaLampa Bactericida

Pentru dezinfectia suprafetelor si sau a aerului din incaperi, unde aerul este incarcat cu microorganisme nedorite putem folosii lampa bactericida care functioneaza prin intermediul radiatilor ultraviolete. Aceste lampi de 30W folosesc o lungime de unda de 253,7 nm cu efect germicid maxim.

Folosirea lampei bactericide este indicat in cabinete medicale, in laboratoare de analize medicale, ce lucreaza cu reziduri de urina, sange. Se folosesc in sali de operatie, sala de asteptare, in industria farmaceutica, la fabrici de medicamente. La fel si in cazul industriilor precum cele alimentare, de racoritoare, depozite de fructe-legume, abatori, precum ferme de cresterea pasarilor, a mamiferelor. Deasemenea este indicat si in biblioteci,hoteluri, unitati bancare, depozite de patrimoniu, muzee.

Deci scala de folosire este foarte larga, defapt toate unitatile unde se desfasora activitati cu scop de vindecare, alimentatie, unde multi oameni se afla in aceasi timp, pe parcursul zilei, unde incarcarea aerului nu poate sa depaseasca o anumita valoare a numarului de bacterii, sau depaseste numarul indicat, preferat sa tina curat sau steril spatiul respectiv..

Lampa bactericida UV de 30W este utilizata pentru dezinfectia aerului si a suprafetelor din incaperi cu incarcatura microbiana mare, prin intermediul radiatiei ultraviolete. Lampa bactericida de 30W foloseste o lungime de unda de 253,7 nm cu efect germicid maxim.
Poate fi folosita cu succes pentru unitati sanitare, laboratoare de microbiologie, laboratoare de analize medicale, sali de operatie, sali de asteptare, industria farmaceutica, productia de medicamente, industria alimentara, industria bauturilor alcoolice si racoritoare, depozite de legume si fructe, abatoare, ferme pentru cresterea animalelor si pasarilor, unitati hoteliere, filatelie, arhivistica, depozite de patrimoniu, biblioteci, unitati bancare.

Deci dupa cum vedem eficienta produslui lampa bactericida este foarte ridicata. Daca ne gandim bine este o metoda simpla, nu are efect nociv asupra oamenilor si in acelasi timp dezinfecteaza incaparea in mod de siguranta. Deobicei suprafata pe care o sterilizeaza este ideal sa fie intre 7-12 metru patrat, la asemenea valori este la maxima eficacitate.
Va recomandam cu incredere folosirea Lampa bactericida UV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *