cadouri de crăciun copiicadouri de crăciun copii

Se apropie Crăciunul, cea mai frumoasă și magică sărbătoare din tot anul, însă tu nu ai nici o ideie, ce cadou ai putea lua de crăciun pentru copilul tău? Dorești ca Crăciunul acesta să fie și mai special pentru cei mici? Anul acesta alege să dăruiești cadouri de crăciun copii, personalizate de la Tricoul Ideal. Prin intermediul unui text sau imagine aplicat pe un tricou sau body personalizat poți transmite copilului tău un mesaj frumos de Crăciun. În perioada asta, în care ne pregătim pentru un Crăciun magic, orice gest are o mare importanță. Copiii așteaptă magie, frumusețe și multe-multe bucurii când sărbătorim Crăciunul. Acum ai ocazia, să îmbraci toată familia în tricouri cu design-uri de crăciun, așteptându-se magia în Ajunul de Crăciun.

Tricoul Ideal aplică o tehnologie inovativă, DTG, printul direct pe materiale textile. Această procedură s-a dovedit adecvat totodată în calitate, durabilitate și finețe, rezultatul fiind printuri în culori vii și sofisticate, folosind vopsele testate dermatologic. La Tricoul Ideal poți alege un tricou sau body alb sau monocolor și poți personaliza cu propriul tău design. În categoria “Kids zone” vei găsi tricouri și body-uri pentru bebeluși, pentru copii mici și mari, și design-uri de Crăciuni, sau seturi de produse pentru întreaga familie. Tricoul Ideal pune accent pe design-urile unice. Toate compozițiile printate pe tricouri sunt create de designerii noștrii.
Nu uita, acești cadouri de crăciun copii personalizate sunt mai mult decât simple cadouri, sunt dovada vie a legăturii dintre tine si copilul tău!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *