proteze de sanproteze de san

Suntem femei și marea majoritate a omenirii consideră că o doamnă care și-a pierdut un sân sau chiar ambele și-a pierdut totodată feminitatea. Scopul nostru este să le arătăm că se înșală amarnic. Feminitatea unei doamne nu constă în sâni, ci în zâmbetul ei, în frumusețea ei naturală și în atitudinea pe care o are.O afacere de familie nemțească are aceeași atitudine ca a noastră cu privire la acest subiect și a început să confecționeze proteze de sân, oferindu-le doamnelor care și-au pierdut un sân șansa de a arăta întregii lumi că nu în atât constă feminitatea unei doamne.
Compania de familie Anita dr. Helbig se încadrează în rândul liderilor care confecționează lenjerie intimă și proteze de sân. Sediul afacerii se află în Bannenburg și momentan conducătorii acestuia sunt a patra generație din familia care a deschis compania în 1886. Este specific firmei faptul că confecționează sutiene cu cupe de mărime mică și mare, pentru a oferi confort fiecărei doamne. În plus, de la această firmă se pot achiziționa și costume de baie și proteze de sân unice.

Gama protezelor de sân este foarte variată la Compania Anita, ele diferind prin design. Aici puteți găsi modele ultra-ușoare de proteze de sân, proteze parțiale, dar și accesorii pentru proteze de sân, precum mamelon din silicon. Chiar după ce ați suferit intervenția chirurgicală, noi vă indicăm să alegeți un model foarte ușor, al cărui dimensiuni pot fi modificate în mod foarte simplu, adăugând sau scoțând un material special, o vată medicinală. Acest model textil însă nu poate înlocui un model de proteze din silicon.
Protezele de silicon Anita, cum ar fii modelul Trinature este patentat de Anita: Flex-Gap. Flex-Gap-ul este un pliu datorită căruia proteza de sân va avea o mișcare naturală atât în timpul mersului, cât și în timpul relaxării pe spate.
În magazinele noastre puteți găsi numeroase modele cu design unic de la compania Anita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *