calorifer electriccalorifer electric

Știați că un calorifer electric ADAX VP 1225 KET nu lucrează cu filament clasic, ci cu un element de incălzire special? Acesta se incălzește la o temperatura de aproximativ 120 °C , mult mai scăzută față de unul clasic. Dar, până la urmă, ce relevanță are , mai precis, acestă caracteristică? Ei bine, odată ce acest element de încălzire operează la temperatură mai redusă, apar economii la consumul de energie! Dacă sunteți interesat și de alte modalități prin care un calorifer electric ADAX VP 1225 KET vă poate reduce cheltuielile pe facturi, acest articol este exact ce căutați!

Pe lângă această componentă specială, orice calorifer electric ADAX VP 1225 KET este prevăzut cu un termostat electronic de precizie pentru a garanta că puteți seta exact temperatura pe care doriți să o mențineți într-o anumită încăpere.

Datorită acestuia, odată ce este atinsă temperatura setată, consumul orar kWh se va reduce, fiind in general corespunzător unei treimi din capacitatea de încălzire. În același timp, pe întreaga perioada a zilei un un convector de o putere potrivită dimensiunilor camerei va fi activ în medie doar opt ore. Pentru a beneficia de o astfel de funcționare economică trebuie doar să optați pentru putere corespunzătoare dimensiunii camerei.
Acum desigur vă veți pune întrebarea dacă o astfel de funcționare economică, de doar opt ore pe zi, va afecta temperatura din cameră și, desigur, confortul acestei temperaturi alese. Ei bine, ne grăbim să vă liniștim! O astfel de funcționare nu inseamnă că un calorifer electric ADAX VP 1225 KET nu va folosi maximul de energie conform capacității sale. Din contră, termostatul electronic ce măsoară temperatura incăperii, va porni iar convectorul doar dacă temperatura din camera scade sub temperatura aleasă de dumneavoastră.
Iată cum un un calorifer electric ADAX VP 1225 KET vă poate oferi atât confortul psihic asociat cu facturile mai mici, cât și bunăstarea unei încălziri personalizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *